Postkamer

Van Straaten Post zorgt als fullservice postbedrijf ervoor dat uw postkamer overbodig wordt gemaakt en verzorgt al uw post- en pakketstromen. Eén vast contactpersoon voor alle vragen en één adres voor alle diensten. Wij bieden de meest kostenefficiënte service voor uw dagelijkse post, pakketten en mailings. Op een betaalbare, duurzame en klantgerichte manier wil Van Straaten Post organisaties geheel ontzorgen op het gebied van post. Bovendien streven wij naar de beste bezorgkwaliteit door optimale aandacht voor postbezorgers op een maatschappelijk verantwoorde manier. Bespaar op kosten en tijd en geef uw postkamer werkzaamheden uit handen aan Van Straaten Post. Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Efficiënt en voordelig

Van Straaten Post is gespecialiseerd om de poststromen te optimaliseren en te professionaliseren waardoor efficiënter en voordeliger gewerkt kan worden. Door uw postkamerbeheer aan Van Straaten Post uit te besteden, kunt u zich volledig richten op belangrijke doelstellingen en werkzaamheden. Van het ophalen en wegbrengen van de post tot het printen, couverteren en verzenden van poststukken. Van Straaten Post is een fullservice postbedrijf en wij nemen alle werkzaamheden van uw postkamer uit handen. Wilt u op tijd en kosten besparen en bent u benieuwd naar onze efficiënte en voordelige dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Flexibel, schaalbaar en innovatief

Van Straaten Post zorgt er met haar flexibele, schaalbare en innovatieve dienstverlening voor dat uw postkamer feilloos functioneert. In de afgelopen tien jaar heeft Van Straaten Post een klantenkring opgebouwd bestaande uit zo’n 2000 stichtingen, multinationals en MKB’ers. Wilt u uw postkamer effectiever laten functioneren? Vraag een offerte op maat aan voor uw organisatie of neem contact met ons op voor meer informatie.

ing-bespaar direct

Persoonlijke offerte

Wat kunt u besparen?
Vraag een persoonlijke offerte direct online aan.

Offerte aanvragen

 

 

 

Meer weten?

Meer weten over Van Straaten Post? Download onze brochure of neem contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen graag

T.:0346-213810
E: info@vanstraatenpost.nl

Download brochure