Postbezorging

Van Straaten Post verzorgt als full-service postbedrijf de postbezorging voor organisaties. Van uitgaande post en pakketten tot direct mailings, prepostale verwerking en drukwerk. Van Straaten Post verzorgt uw totale traject, waarin besparing, ontzorging en kwaliteit centraal staan. Onze kwalitatief hoogstaande postbezorging in combinatie met de gratis breng- en haalservice, korting op portokosten en volledige ontzorging op het gebied van post en pakketten biedt uw organisatie een aanzienlijke besparing! Wij bieden de meest kostenefficiënte service met optimaal gemak voor uw zakelijke post. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke fullservice dienstverlening voor uw organisatie? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Zakelijke post

Uw zakelijke post is bij Van Straaten Post in vertrouwde handen. Via een innovatieve manier speelt Van Straaten Post in op de wens van haar klanten om meer inzicht en zekerheid te krijgen in de juiste en tijdige bezorging van 24-uurs post. Wij voorzien steeds meer postbezorgers met een GPS-systeem, waarmee wij onze bezorger realtime kunnen volgen. De afleverlocatie en het tijdsstip van aflevering worden met dit systeem aantoonbaar gemaakt. De dienstverlening voor uw zakelijke post is zeer veelzijdig. Van Straaten Post draagt zorgt voor een juiste verwerking en bezorging en daarnaast zorgen wij voor een besparing en ontzorging op uw gehele post- en pakkettraject. Bent u benieuwd naar onze fullservice dienstverlening? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Informatie Van Straaten Post

Van Straaten Post heeft in de afgelopen 10 jaar een klantenkring opgebouwd bestaande uit ruim 2000 stichtingen, verenigingen, MKB-ers en multinationals. Wij willen organisaties volledig ontzorgen op het gebied van post en pakketten op een betaalbare, duurzame en klantgerichte manier. Laat uw postbezorging over aan Van Straaten Post en bespaar tijd en geld! Vraag direct een offerte op maat aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

home1                     home3

 

ing-bespaar direct

Persoonlijke offerte

Wat kunt u besparen?
Vraag een persoonlijke offerte direct online aan.

Offerte aanvragen

 

 

 

Meer weten?

Meer weten over Van Straaten Post? Download onze brochure of neem contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen graag

T.:0346-213810
E: info@vanstraatenpost.nl

Download brochure