Post ophalen

Sinds 2002 heeft Van Straaten Post een ruime expertise opgebouwd in het full service verzorgen van dagelijkse post, pakketten en mailings tot en met post ophalen en postbezorging. Via onze aantrekkelijke en unieke PostMobiel service bieden wij u een gratis afhaalservice, korting op portokosten en volledige ontzorging op het gebied van post en pakketten. Laat uw post ophalen door Van Straaten Post en het gebruik van uw frankeermachine is verleden tijd! Als full-service postbedrijf ontzorgen wij voor organisaties het gehele post- en mailingtraject. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag voor uw organisatie een offerte op maat aan!

PostMobiel dienstverlening

Onze PostMobiel dienstverlening is zeer veelzijdig. Volgens een vast tijdsvenster en met een vaste chauffeur laten wij uw post ophalen. Daarnaast verzorgen wij het transport, de frankering en sortering. De bijbehorende administratie nemen wij uit handen. Met de PostMobiel service van Van Straaten Post geniet u van een voordelige brengservice, bespaart u op portokosten en het niet gebruiken van uw frankeermachine bespaart u veel tijd en geld! Bovendien heeft u een vast contactpersoon voor al uw post,- pakket- en mailingwensen. Van Straaten Post draagt zorg voor een besparing én ontzorging op uw gehele post- en pakkettraject. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en bespaar op uw postbezorging!

Besparing, ontzorging & kwaliteit!

Besparing, ontzorging en kwaliteit staan bij Van Straaten Post centraal. In meer dan tien jaar heeft Van Straaten Post een klantenkring opgebouwd bestaande uit zo’n 2000 stichtingen, verenigingen, MKB’ers en multinationals. Wij verzorgen uw totale traject op het gebied van uitgaande post en pakketten, direct mailings, prepostale verwerking en/of drukwerk. Laat uw post ophalen door onze PostMobiel dienstverlening en bespaar tijd en geld!

 

post ophalen

ing-bespaar direct

Persoonlijke offerte

Wat kunt u besparen?
Vraag een persoonlijke offerte direct online aan.

Offerte aanvragen

 

 

 

Meer weten?

Meer weten over Van Straaten Post? Download onze brochure of neem contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen graag

T.:0346-213810
E: info@vanstraatenpost.nl

Download brochure