Portokosten post

Via onze aantrekkelijke service ‘PostMobiel’ bieden wij u een gratis afhaalservice, volledige ontzorging en korting op portokosten van post en pakketten. Van Straaten Post realiseert een substantiële besparing op tijd en kosten en daarnaast is onze dienstverlening zeer veelzijdig. Al uw uitgaande post en pakketten kunt u ongefrankeerd aan onze chauffeur meegeven en wij dragen zorg voor een juiste verwerking en bezorging. Naast het zorgen voor een besparing op portokosten van post en pakketten geniet u van korte lijnen en uw vaste chauffeur. Bent u benieuwd naar onze aantrekkelijke portotarieven? Download onze brochure of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en bekijk wat u kunt besparen.

Aantrekkelijke portotarieven bij Van Straaten Post

Bent u op zoek naar aantrekkelijke kortingen op uw portotarieven? Bij Van Straaten Post is het mogelijk om tegen zeer aantrekkelijke portotarieven uw post te versturen. Wij geven een goede korting op nagenoeg alle PostNL-tarieven en daarnaast staan bieden wij een unieke kwalitatief hoogstaande 24-uurs postbezorging. Via een innovatieve manier speelt Van Straaten Post in op de wens om meer inzicht en zekerheid te krijgen in de juiste en tijdige bezorging van post. Onze postbezorgers zijn voorzien van een GPS-systeem, zodat de bezorger realtime gevolgd kan worden. Bent u benieuwd naar onze aantrekkelijke portotarieven en innovatieve dienstverlening? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

Van Straaten Post: Voordelige portokosten post

Als fullservice postbedrijf verzorgen wij het totale post- en mailingtraject voor organisaties. Wij bieden de meest kostenefficiënte service met optimaal gemak voor dagelijkse post, pakketten en mailings. Inmiddels hebben wij in de afgelopen 10 jaar een klantenkring opgebouwd bestaande uit zo’n 2.000 stichtingen, verenigingen, MKB’ers en multinationals. Wilt u uw post laten verzorgen door een betrouwbaar en professioneel postbedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.
 

ing-bespaar direct

Persoonlijke offerte

Wat kunt u besparen?
Vraag een persoonlijke offerte direct online aan.

Offerte aanvragen

 

 

 

Meer weten?

Meer weten over Van Straaten Post? Download onze brochure of neem contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen graag

T.:0346-213810
E: info@vanstraatenpost.nl

Download brochure