Partijenpost

Heeft uw organisatie veel te maken met partijenpost en bent u op zoek naar een full service postbedrijf dat uw gehele post- en pakket stromen uit handen neemt? Dan bent u slim af bij Van Straaten Post. Van Straaten Post realiseert met het verzorgen van uw partijenpost substantiële besparing op tijd en kosten, zelfs meer dan de PostNL brieftarieven. Bovendien is onze dienstverlening voor al uw post en pakketten zeer veelzijdig. Van het gratis ophalen en wegbrengen van uw post tot een voordelige, professionele en betrouwbare prepostale verwerking van al uw post, pakketten en mailings. Bent u benieuwd hoeveel uw organisatie kan besparen op partijenpost? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.
 
Meer weten?
 

Partijenpost versturen

U kunt eenvoudig en snel uw partijenpost versturen via onze effectieve PostMobiel service. Van Straaten Post speelt in op de wensen van haar klanten om meer inzicht en zekerheid te krijgen in de juiste en tijdige bezorging van 24-uurs post. Onze bezorgers zijn voorzien van een GPS-systeem, waarmee wij onze bezorgers realtime kunnen volgen. Hierdoor wordt de afleverlocatie en het tijdstip van de aflevering aantoonbaar gemaakt. Laat uw partijenpost versturen door Van Straaten Post en wij dragen zorg voor een juiste verwerking en bezorging van uw partijenpost. Daarnaast zorgen wij voor een besparing en ontzorging van uw gehele post – en pakketten stroom. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw post- en pakketten uit handen te geven? Neem vrijblijvend contact met ons op of download onze brochure.
 
Brochure downloaden

 

Informatie Van Straaten Post

Met onze dienstverlening bieden wij de meest kostenefficiënte service met optimaal gemak voor uw dagelijkse post, pakketten en partijenpost (mailings). Wij zorgen ervoor dat uw postkamer overbodig wordt gemaakt en al uw post- en pakketstromen goed functioneren en efficiënt zijn ingedeeld, zodat u op tijd én geld kunt besparen.
 
Van Straaten Post nog een keer op een rijtje:
 
√ Gratis dagelijkse afhaalservice
√ Aanzienlijke korting op PostNL-tarieven
√ Kwalitatief betrouwbare 24-uurs postbezorging
√ Een overzichtelijke factuur
√ Geen (arbeids-)kosten frankeermachine
√ Korte lijnen: direct contact met uw vaste chauffeur
√ Geen contract of volumebeding
√ Eén tot vijf dagen per week mogelijk
√ Voordelig postbus legen
 
Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u kijken of Van Straaten Post ook bij u past? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 
Offerte aanvragen

ing-bespaar direct

Persoonlijke offerte

Wat kunt u besparen?
Vraag een persoonlijke offerte direct online aan.

Offerte aanvragen

 

 

 

Meer weten?

Meer weten over Van Straaten Post? Download onze brochure of neem contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen graag

T.:0346-213810
E: info@vanstraatenpost.nl

Download brochure