Pakketten versturen

Wilt u regelmatig pakketten versturen? Van Straaten Post verzorgt dit graag voor u. Wij halen uw pakketten gratis bij u af en zorgen voor een betrouwbare verzending in binnen- en buitenland. U hoeft niet meer naar het postkantoor om uw pakketten aan te leveren. Bovendien bieden wij een aanzienlijke korting op tarieven met Track & Trace.

Goedkoop pakketten versturen

Bij Van Straaten Post kunt u goedkoop pakketten versturen. Wij bieden een aanzienlijke korting op de tarieven voor het versturen van pakketten, zowel binnen als buiten Nederland. U bespaart simpelweg op kosten en tijd. Wij bieden:

  • Verzending over de gehele wereld
  • Verschillende servicekaders mogelijk
  • Vanaf enkele stuks per dag
  • Twee afleverpogingen met afhaalmogelijkheid
  • Track&Trace

Post en pakketten

Van Straaten Post is een full-service postbedrijf en verzorgt graag uw post. Wij halen uw post en pakketten bij u af tegen zeer gunstige tarieven. Van Straaten Post werkt alleen met gerenommeerde bedrijven voor uw post- en pakketverzending. Wij halen gratis dagelijks af, u krijgt een overzichtelijke factuur, u hebt contact met een vaste contactpersoon en u hebt geen contract of volumebeding.

Mailings en drukwerk

Naast het versturen van post en pakketten, bieden wij u ook service op het gebied van mailings en drukwerk. Wij bezorgen uw post- en pakketmailings, geadresseerd of ongeadresseerd, in binnen- en buitenland. Ook kunnen wij uw mailings geheel verzendklaar maken, zowel machinaal als handmatig. En bovendien verzorgen wij ook uw drukwerk: snel, betrouwbaar en voordelig.

ing-bespaar direct

Persoonlijke offerte

Wat kunt u besparen?
Vraag een persoonlijke offerte direct online aan.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Meer weten over Van Straaten Post? Download onze brochure of neem contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen graag

T.:0346-213810
E: info@vanstraatenpost.nl

Download brochure