Mailing versturen

Wilt u een mailing versturen zonder tijd kwijt te zijn aan drukken, printen en verpakken. Dan bent u bij Van Straaten Post aan het juiste adres. Als fullservice postbedrijf verzorgen wij het totale post- en mailingtraject voor organisaties. Wij bieden de meest kostenefficiënte service met optimaal gemak voor uw dagelijkse post, pakketten en mailings. Via verschillende servicekaders kunt u zowel nationaal als internationaal uw mailing versturen. Bovendien kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven en op betrouwbare wijze uw interne post ritten uit handen nemen. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Besparing, ontzorging en kwaliteit

Een zakelijke mailing versturen is bij Van Straaten Post in vertrouwde handen. Met onze fullservice dienstverlening hoeft u de deur niet meer uit. Printen, verpakken, wegen en frankeren is verleden tijd. Naast het laten bezorgen van uw mailing kunnen wij uw mailing, zowel machinaal als handmatig geheel verzendklaar maken. Wilt u professioneel een mailing versturen en of bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw post- en pakketten. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en bespaar op tijd en geld.

Laat uw post- en mailing versturen door Van Straaten Post

In de afgelopen tien jaar heeft Van Straaten Post een klantenkring opgebouwd bestaande uit zo’n 2000 stichtingen, verenigingen, MKB’ers en multinationals. Met onze fullservice dienstverlening kunnen wij op een duurzame en klantgerichte manier organisaties volledig ontzorgen op het gebied van dagelijkse post en pakketten. Laat uw mailing versturen door Van Straaten Post en bespaar veel tijd en geld. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

ing-bespaar direct

Persoonlijke offerte

Wat kunt u besparen?
Vraag een persoonlijke offerte direct online aan.

Offerte aanvragen

 

 

 

Meer weten?

Meer weten over Van Straaten Post? Download onze brochure of neem contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen graag

T.:0346-213810
E: info@vanstraatenpost.nl

Download brochure