Interne post

Het verzorgen van interne post is vaak een arbeidsintensief proces. Van Straaten Post is een fullservice postbedrijf voor organisaties en neemt graag uw interne postverzorging uit handen. Heeft uw organisatie meerdere locaties en wilt u interne post en pakketten/goederen uitwisselen tussen deze locaties? Dan bent u bij Van Straaten Post aan het juiste adres. Met onze dienstverlening bent u verzekerd van een continue poststroom tussen uw vestigingen en dragen wij zorg dat uw post op het afgesproken tijdstip wordt uitgewisseld. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Aantrekkelijke service

Via onze aantrekkelijke en unieke PostMobiel service bieden wij een gratis afhaalservice, korting op portokosten en volledige ontzorging op het gebied van post. Naast onze aantrekkelijke PostMobiel service bezorgen wij ook uw (on)geadresseerde (inter)nationale post- en pakketmailing tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Bovendien maken wij uw post geheel verzendklaar en verzorgen wij snel, betrouwbaar en voordelig digitaal drukwerk. Profiteer van onze kennis en ervaring en laat uw post- en pakkettenstromen uit handen nemen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of download onze brochure voor meer informatie.

Informatie interne post

Bestaat uw organisatie uit meerdere vestigingen binnen de regio en wilt u interne post uitwisselen tussen deze locaties? Van Straaten Post zorgt ervoor dat uw post- en pakketten op een afgesproken tijdstip wordt uitgewisseld. Daarnaast verzorgen wij voor organisaties het totale post- en mailingtraject. Wij bieden de meest kostenefficiënte service met optimaal gemak voor uw dagelijkse post, pakketten en mailings. Vraag een offerte op maat aan en bekijk hoeveel uw organisatie kan besparen.

ing-bespaar direct

Persoonlijke offerte

Wat kunt u besparen?
Vraag een persoonlijke offerte direct online aan.

Offerte aanvragen

 

 

 

Meer weten?

Meer weten over Van Straaten Post? Download onze brochure of neem contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen graag

T.:0346-213810
E: info@vanstraatenpost.nl

Download brochure