Frankeermachine

Met de full service dienstverlening van Van Straaten Post heeft u geen frankeermachine meer nodig. Bespaar op tijd en frankeermachine tarieven en laat Van Straaten Post uw brieven frankeren tegen aantrekkelijke en concurrerende tarieven. Bovendien ontvangt u maandelijks een overzichtelijke factuur, zonder contract of volumebeding en heeft u één vast contactpersoon. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan
 

Bespaar op frankeermachine kosten

Als full service postbedrijf verzorgen wij voor organisaties het totale post- en mailingtraject. De betrouwbare dienstverlening van Van Straaten Post maakt het mogelijk om post te versturen tegen aantrekkelijke kosten. Bespaar op tijd en frankeermachine kosten en ervaar de kostenefficiënte service met optimaal gemak voor uw dagelijkse post, pakketten en mailings. Daarnaast bieden wij ook interessante services op het gebied van mailings en drukwerk.

  • Gratis dagelijkse afhaalservice
  • Aanzienlijke korting op PostNL-tarieven
  • Kwalitatief betrouwbare 24-uurs postbezorging
  • Een overzichtelijke factuur
  • Geen (arbeids-)kosten frankeermachine
  • Korte lijnen: direct contact met uw vaste chauffeur
  • Geen contract of volumebeding
  • Eén tot vijf dagen per week mogelijk
  • Voordelig postbus legen

Bent u benieuwd naar de dienstverlening van Van Straaten Post? Vraag vrijblijvend een offerte op maat!
Offerte aanvragen
 

Hoeveel kunt u besparen op uw post- en mailingtraject?

Het niet gebruiken van uw frankeermachine bespaart u tijd en geld. U bespaart fors op portokosten door onze aantrekkelijke kortingen op frankeermachine tarieven en daarnaast nemen wij uw gehele post- en mailingtraject uit handen. In de afgelopen tien jaar heeft Van Straaten Post een klantenkring opgebouwd bestaan uit zo’n 2000 stichtingen, verenigingen, MKB’ers en multinationals. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan en ontdek hoeveel u kunt besparen.

Contact

ing-bespaar direct

Persoonlijke offerte

Wat kunt u besparen?
Vraag een persoonlijke offerte direct online aan.

Offerte aanvragen

 

 

 

Meer weten?

Meer weten over Van Straaten Post? Download onze brochure of neem contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen graag

T.:0346-213810
E: info@vanstraatenpost.nl

Download brochure