Directmailing

Als Full Service Postbedrijf verzorgt Van Straaten Post voor organisaties het totale post- en directmailing traject. Wij bieden de meest kostenefficiënte service met optimaal gemak voor uw dagelijkse post, pakketten en mailings. Via verschillende service-kaders kunt u uw geadresseerde directmailing zowel nationaal als internationaal laten bezorgen. Ook uw ongeadresseerde mailings kunt u via Van Straaten Post laten bezorgen. Bovendien kunnen wij uw pakketmailing op betrouwbare wijze en tegen zeer scherpe tarieven uit handen nemen. Bent u benieuwd naar onze full service dienstverlening? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.
 
UW voordelen hebben wij hier op een rijtje gezet:

  • Gratis haal -en brengservice
  • Zowel geadresseerde als ongeadresseerde mailings
  • Nationaal en Internationaal
  • Gehele workflow onder 1-dak: printen, adresseren, sealen en verzenden
  • Verschillende servicekaders vanaf 24-uur
  • Zowel gecodeerde als ongecodeerde aanlevering
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Zeer scherpe tarieven

 
Uw offerte op maat
 

Directmailing & prepostale verwerking

Besparing, ontzorging en kwaliteit staan bij Van Straaten Post centraal. Wij kunnen uw mailing laten bezorgen én geheel verzendklaar maken. Op een voordelige en betrouwbare wijze bezorgen wij uw (on)geadresseerde inter-nationale post- en pakketmailings. Van Straaten Post biedt een snelle, kwalitatieve en betrouwbare service bij de verwerking van uw mailing. Of het nu gaat om printen, verpakken, sealen of couverteren. Wij nemen uw totale mailingtraject uit handen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor uw organisatie of voor uitgebreide informatie een brochure.
 
Download hier onze Brochure
 

Betaalbaar, duurzaam en klantgericht

Van Straaten Post heeft meer dan tien jaar ervaring en inmiddels een klantenkring opgebouwd bestaande uit zo’n 2000 stichtingen, verenigingen, MKB’ers en multinationals. Op een duurzame en klantgerichte manier willen wij organisaties volledig ontzorgen op het gebied van dagelijkse post en pakketten, directmailing, prepostale verwerking en drukwerk. Laat uw postbezorging of directmailing over aan Van Straaten Post en bespaar veel tijd en geld. Vraag een offerte op maat aan en bekijk hoeveel ú kunt besparen.
 

ing-bespaar direct

Persoonlijke offerte

Wat kunt u besparen?
Vraag een persoonlijke offerte direct online aan.

Offerte aanvragen

 

 

 

Meer weten?

Meer weten over Van Straaten Post? Download onze brochure of neem contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen graag

T.:0346-213810
E: info@vanstraatenpost.nl

Download brochure